Poljoprivredne sirovine d.o.o.

Preduzeće za otkup i prodaju poljoprivrednih sirovina

Poljoprivredne sirovine logo

APR podaci

PIB: 106671671
MB: 20656476

Adresa

Prote Mihaldžića 10
21131 Petrovaradin

Analizë

grafik

Ne ofrojmë një shërbim i falas për ndjekja dhe për analiza e çmimave prej lëndave të para në tregjet më te rëndësishme botërore.

Analizë Tregtisë

Kontakt

kontakt

Centrala

021 641 51 72
060 6691 227

Faks

021 641 51 71

E-mail